©2019 - Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design
Autoschade? Bel direct! | 0578 - 57 67 77 (Vaassen) | 0571 - 27 48 04 (Twello)

De Wilde Vaassen

Autoschadebedrijf De Wilde te Vaassen

Het uitgangspunt van autoschadebedrijf De Wilde is het leveren van kwalitatief hoogwaardige service, diensten en producten. Ons team van deskundige schadeherstellers staat voor u klaar om met de meest uiteenlopende varianten van autoschade aan de slag te gaan. Efficiëntie en vakbekwaamheid staan daarbij voorop.

Historie van het bedrijf

Door duidelijke afspraken te maken met zijn medewerkers over de werkuitvoering en zichzelf hoge eisen te stellen, bouwde Gerard De Wilde vanaf de start in 1984 in korte tijd een groot netwerk aan tevreden klanten op.

In 1995 verhuisde het bedrijf naar een groot pand op het industrieterrein Eekterveld in Vaassen. Het autoschadebedrijf dat hij hier opende was voorzien van diverse kantoorruimten en een autowasserette en paste uitstekend in de omgeving.

Ondanks de economische crisis in 2008 besloot Gerard de gesmede plannen voor een nieuw bedrijf aan de Talhoutweg door te zetten en te verhuizen naar deze ultieme zichtlocatie. In november 2013 werd het pand opgeleverd. Gerard en zijn medewerkers ontvangen u sindsdien graag in het nieuwe mobiliteitscentrum op de hoek van de Eekterweg en de Talhoutweg in Vaassen.

Efficiënt en vakbekwaam

Door de diverse handelingen elkaar zo logisch mogelijk te laten opvolgen werken wij aan een minimaal tijds- en materiaalverlies, een efficiënte werkwijze en optimaal geconcentreerde werknemers. Op deze wijze zijn wij in staat de kwaliteit van door ons geleverde producten en diensten constant hoog te houden.

Onze vakbekwame medewerkers kennen en nemen hun verantwoordelijkheden. Afspraken nakomen, op tijd leveren, de juiste prijs hanteren en de kwaliteit van het product bewaken zijn van essentieel belang in de relaties met klanten, leveranciers en verzekeringsmaatschappijen. Onze medewerkers zijn gemiddeld al twintig jaar in dienst bij autoschadebedrijf De Wilde en dankzij diverse initiatieven op het gebied van bijscholing en cursussen uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Dave Bebelaar Award 2019! Wij zijn genomineerd!

Autoschade de Wilde is genomineerd voor de Dave Bebelaar Award 2019. Klik op onderstaande button en stem op ons.

Stemmen

Diensten

Vergroot Lees meer Delen Demontage en montage Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Kunststofreparatie Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Uitdeuken zonder spuiten (restylen) Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Dashboardreparatie Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Ruitreparatie en -vervanging Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Metallic lakken Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Watergedragen lakken Lees meer


Copyright 2019 | Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design
Bel me terug
VaassenTwello

Wij bellen u graag terug!