©2019 - Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design
Autoschade? Bel direct! | 0578 - 57 67 77 (Vaassen) | 0571 - 27 48 04 (Twello)

De Wilde Twello

Autoschadebedrijf De Wilde te Twello

In 2007 deed autoschadespecialist Herman Beekman zijn onderneming inclusief personeelsbestand over aan Gerard de Wilde. “Hij is de enige die daarvoor in aanmerking komt”, zo verklaarde hij destijds zijn keuze voor het bedrijf van De Wilde. “Gerard is een goede collega, die bovendien werkt vanuit dezelfde filosofie”. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hebben immers bij beide heren altijd hoog in het vaandel gestaan.

Schade beoordelen en afhandelen

De vakspecialisten die ten tijde van de overname werkzaam waren bij het autoschadebedrijf, zijn dat nu nog steeds. Een grote mate van zelfstandigheid is hen toevertrouwd en de jarenlange ervaring maakt hen tot zeer betrouwbare schadeherstellers. Na het taxeren van de schade wordt deze afgehandeld met uw verzekering. Dit traject is volledig geautomatiseerd, waardoor een vlotte afwikkeling is gewaarborgd en het schadeherstel in gang kan worden gezet.

Samenwerking

De werkzaamheden ten behoeve van schadeherstel vinden plaats in het pand aan de Engelenburgstraat. Kort na de overname in 2007 werd de bedrijfslocatie aan een onderhoudsbeurt onderworpen en kwam de nieuwe bedrijfsnaam op de gevel te staan.

De overname van het autoschadebedrijf heeft niet alleen het filiaal in Twello positief beïnvloed. De samenwerking tussen de twee ondernemingen heeft ertoe geleid dat het werkgebied van autoschadebedrijf De Wilde niet langer beperkt is tot de regio Elburg en Wapenveld maar zich tot ver buiten Deventer uitstrekt. Dit betekent dat wij een groeiend aantal klanten in de omgeving van dienst kunnen zijn voor een deskundig en vlot herstel van autoschade.

Autoschade de Wilde bij LifestyleXperience

Diensten

Vergroot Lees meer Delen Demontage en montage Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Kunststofreparatie Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Uitdeuken zonder spuiten (restylen) Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Dashboardreparatie Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Ruitreparatie en -vervanging Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Metallic lakken Lees meer
Vergroot Lees meer Delen Watergedragen lakken Lees meer


Copyright 2019 | Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design
Bel me terug
VaassenTwello

Wij bellen u graag terug!